Yritys

Vuoden 2023 keväällä kolme asiantuntijaa energia-, vastuullisuus- ja ympäristöaloilta tunnistivat saman ongelman. Kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja yritysten vastuullisuuteen liittyvä markkina ja keskustelu olivat sekaisin. Uusia toimijoita oli valtavasti, lainsäädäntö ja tukipolitiikka olivat voimakkaassa murroksessa ja energian hinnan heilunta teki päätöksenteosta vaikeaa. Puolueettomat tahot olivat harvassa, jolta taloyhtiön puheenjohtaja, isännöitsijä tai PK-yrityksen toimitusjohtaja voisivat saada vastauksen kysymykseen;

”Mitä meidän kannattaisi tehdä nyt, vai kannattaako tehdä mitään?”

Me halusimme vastata tähän kysymykseen

 

Puolellasi energiamurroksessa

Tavoitteemme on olla aidosti, intensiivisesti ja luotettavasti asiakkaidemme puolella energiamurroksessa. Vaikka olemme yrityksenä uusi, emme optimoi palvelurakennettamme maksimaalinen kate, vaan asiakaskokemus edellä. Uskomme että asiakkaamme ja kumppanimme valitsevat meidät jatkossakin kun noudatamme tätä periaatetta.

Läpinäkyvää palvelua

Renewer yhdistää korkealaatuisen insinöörityön ja vuosikymmenien yhteenlasketun energia-, ympäristö- ja viestintäosaamisen ihmislähtöiseksi ja selkeäksi asiantuntijapalveluksi, josta tiedät varmasti mitä olet ostamassa. Emme myy workshoppeja tai 50 sivun teknisiä romaaneja. Ainoa tavoitteemme on tehdä energiamurroksesta ja vastuullisuussiirtymästänne mahdollisimman helppoa, mahdollisimman paljon lisäarvoa tuottaen.

Suoraselkäinen Suunnannäyttäjä, Ihmislähtöinen Asiantuntija

Tarpeenne voi näyttää esimerkiksi tältä

Isännöitsijän energiakartoitus

Taloyhtiö on tilannut isännöitsijältä kartoituksen energiaremontin vaihtoehdoista ja takaisinmaksuajoista. Teemme selvityksen, laskelmat, vertailemme remontit ja toimitamme erittäin helposti ymmärrettävän raportin päätöksenteon tueksi

Taloyhtiön energiasuunnitelma ja urakoitsijoiden kilpailuttaminen

Taloyhtiössä on tehty päätös toteuttaa energiaremontti, teemme vuosikymmeniä tulevaisuuteen tähtäävän energiasuunnitelman yhdessä taloyhtiön kanssa ja kilpailutamme parhaat urakoitsijat toteuttajaksi

Brändiviestintä ja tiedote yrityksessä tehdyistä vastuullisuustoimista

Yrityksessä on tehty useitakin energiatehokkuus- ja vastuullisuustoimenpiteitä mutta asiasta ei ole viestitty julkisesti tai edes tärkeimmille sidosryhmille. Teemme selkeän viestintästrategian ja hoidamme tiedottamisen

Energian tukihaussa avustaminen

Suunnitelmissa on energiaremontti yrityksessä tai taloyhtiössä ja tarvitsette apua Business Finland tai ARA-tukien hakemisessa. Me autamme ja hoidamme haun tukenanne

Tietosuojalauseke – Renewer Oy

Renewer Oy, joka harjoittaa toimialanaan LVI-suunnittelua, energiasuunnittelua ja viestintäpalveluita, kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä ja henkilötietojen suojaa. Tämä tietosuojalauseke kertoo, miten keräämme, käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilötietoja.

  1. Kerättävät tiedot: Keräämme henkilötietoja asiakkailtamme ainoastaan tarkoituksiin, jotka liittyvät palveluidemme tarjoamiseen ja kehittämiseen. Näitä tietoja voivat olla esimerkiksi nimi, yhteystiedot, yritystiedot ja muut asiakkaan antamat tiedot.
  2. Tietojen käyttö: Käytämme kerättyjä henkilötietoja palveluidemme toteuttamiseen ja asiakassuhteen hoitamiseen. Lisäksi voimme käyttää tietoja viestintään, markkinointiin ja palveluidemme kehittämiseen, aina voimassa olevan lainsäädännön ja asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti.
  3. Tietojen säilyttäminen: Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen palveluidemme tarjoamiseen ja lain vaatimusten noudattamiseen. Pyrimme pitämään tiedot ajantasaisina ja turvassa.
  4. Tietojen suojaus: Huolehdimme henkilötietojen asianmukaisesta suojaamisesta ja tietoturvasta käyttäen asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä.
  5. Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Emme luovuta asiakkaidemme henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman asianmukaista suostumusta, ellei se ole tarpeen palveluidemme toteuttamiseksi tai lain vaatimusten täyttämiseksi.

Tämä tietosuojalauseke voi muuttua ajoittain, ja päivitetyt versiot julkaistaan tällä verkkosivustolla. Suosittelemme tutustumaan lausekkeeseen säännöllisesti mahdollisten päivitysten vuoksi.

Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojalausekkeeseen liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

{

"Energiatehokkuusdirektiivin tavoite on vähentää rakennusten energiankulutusta ja kasvihuonekaasupäästöjä sekä lisätä peruskorjauksia.Tämä on yksi toimi lisää energian säästämiseksi, jotta ihmiset voisivat elää mukavissa olosuhteissa mutta kuluttaa vähemmän energiaa talojen lämmittämiseen"

EU:n energiakomissaari Kadri Simson 2023

"Komissio tavoittelee sääntelyllä sitä, että yritykset kunnioittaisivat kansainvälisesti tunnistettuja ihmisoikeuksia ja solmittuja ympäristösopimuksia myös sellaisissa maissa, joiden oma lainsäädäntö ei tällaiseen velvoita. Esimerkiksi Suomessa pääkonttoriaan pitävän suuren yrityksen tulisi siis jatkossa varmistaa, että sen ulkomaan toiminnoissa ja arvoketjuissa kunnioitetaan järjestäytymisvapautta – eli sitä, että työntekijöillä on vapaus muodostaa ammattiliitto tai liittyä liittoon ja sopia työehdoista kollektiivisesti."

Linda Piirto, Kaupallinen neuvos, Ulkoministeriön kestävän kaupan yksikkö 2023

OP:n tutkimuksen mukaan 60% haastatelluista kertoi ettei heidän taloyhtiöissään ole vielä tehty mitään energiatehokkuustoimenpiteitä. ”Tärkeintä on sopia yhteiset tavoitteet taloyhtiön osakkaiden kesken. Keinot ovat hyvin erilaiset riippuen siitä, tavoitellaanko vain mahdollisimman halpaa asumista, vai mahdollisesti nollahiilijalanjälkeä"

OP:n pk-yritysasiakkaista vastaava johtaja Heikki Peltola 2023

Puolellasi energiamurroksessa

Uusiutuvat energiaratkaisut, Energiaremontti, E-luku laskelmat ja Vastuullisuustoimenpiteistä viestiminen voivat tuntua kuin teekauppaan kävelemiseltä – ei oikein tiedä mistä aloittaa

Renewer

Etusivu

Yritys

Tiimi

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Renewer Oy

+358 40 840 4645
asiakaspalvelu@renewer.fi
Lyhtykuja 6, 00750 Helsinki
Y-tunnus 3382324-9

Ota yhteyttä

Seuraa meitä
Copyright ©2024 Renewer Oy. All Rights Reserved.